Nieuws

NKN te gast bij Gasunie op 14 september 2014

Tijdens de meeting bij Gasunie wordt aandacht besteed aan Analytics: zoeken en vinden in tekst en context. Daarnaast wordt de standaardisatie-organisatie toegelicht waarbij ook actuele thematiek aan de orde komt. Tenslotte is tijd ingeruimd om te spreken over kosten en opbrengsten van standaardisatie waarbij deze in samenhang met de bedrijfsstrategie worden gebracht.

Lees meer...

NKN vergadering 11 mei 2017 bij NEN

Op 11 mei vindt de eerstvolgende NKN-vergadering plaats. Deze vergadering staat het teken van standards management en het informatiebeheer van standaards, normen en specificaties. Onder andere komt hier de rol van NEN Connect aan de orde. De vergadering vindt plaats van 10.00-12.45 uur bij NEN in Delft voorafgaand aan de NEN Connect Workshop. Zie de agenda voor meer details en aanmelding.

NKN bezoekt Tata Steel op 7 december

De NKN-vergadering bij Tata Steel staat ondermeer in het teken van het beheer van asset management data. Daarbij gaat het om standaardisatie van de data, het optimaal gebruik van inkomende data, de wijzigingsprocessen en nieuwe ontwikkelingen in de beschikbare tools. Voorafgaand aan de vergadering kan een bezoek worden gebracht aan de warmband walserij.

Lees meer...

NKN-Special over NEN Connect

Op 5 oktober organiseert NKN een special over NEN Connect met bijdragen van AkzoNobel, ASML, Gasunie en Rijkswaterstaat. De vergadering vindt plaats bij AkzoNobel in Arnhem van 13.30-17.00 uur.

Lees meer...